Παιχνίδια για όλα τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Χανίων

Παιχνίδια για όλα τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Χανίων

Περισσότερα από 180 πολύχρωμα και εντυπωσιακά παιχνίδια εξωτερικού χώρου, μεγάλης διάστασης, προμηθεύτηκε ο Δήμος Χανίων, για τους αύλειους χώρους των Νηπιαγωγείων.
Στην παρουσίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, από τον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη, παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Ι. Βαρδάκης, Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, Τεχνικών Έργων, Μιχάλης Καλογριδάκης, Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Νικηφοράκης.


Ο Δήμαρχος Χανίων σε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα γιατί προβαίνουμε σε μία πολύ μεγάλη προμήθεια για τον εξοπλισμό των νηπιαγωγείων του Δήμου Χανίων. Δίνουμε χρώμα, δίνουμε χαρά, παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά των νηπιαγωγείων, στη μεγαλύτερη παρέμβαση που έχουμε κάνει και αφορά και τα 90 νηπιαγωγεία του Δήμου».
Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σημανδηράκης πρόκειται για «παιχνίδια πιστοποιημένα, τα οποία θα έρθουν να καλύψουν ανάγκες και αιτήματα δεκαετιών και σταδιακά, θα τοποθετούνται στα νηπιαγωγεία και θα παραδίδονται προς χρήση για τα παιδιά μας». Και αυτή η ενέργεια έρχεται σε συνέχεια στις παρεμβάσεις και στις προμήθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων «κυρίως στις πολύ μεγάλες παρεμβάσεις που κάναμε στα σχολεία, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όλα αυτά επειδή θέλουμε στην πράξη να αποδείξουμε ότι η παιδεία, τα παιδιά μας συνολικά, τα σχολεία μας είναι στην απόλυτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση».


Πηγή: ertnews.gr