Φαίη Σκορδά: «Αυτό που γίνεται από το πρωί ως το βράδυ είναι σαν εξοικείωση με τον διάολο»

Φαίη Σκορδά: «Αυτό που γίνεται από το πρωί ως το βράδυ είναι σαν εξοικείωση με τον διάολο»

“Όχι, δεν υπάρχει! Δεν θέλω να υπάρχει” τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Ένα έμεσο σχόλιο για την σκληρή επικαιρότητα θέλησε να κάνει η Φαίη Σκορδά, μέσα από τον αέρα του Πρωινού Μας στον ΣΚΑΪ, την Παρασκευή. Η παρουσιάστρια εστίασε στην πληθώρα πληροφοριών που παρουσιάζονται από το πρωί μέχρι το βράδυ για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένα κομμάτι που θίχτηκε, όταν συναντήθηκα με τους δημοσιογράφους, είναι αυτό της επικαιρότητας και είπα κάτι που πραγματικά με προβληματίζει σαν μαμά και σαν γυναίκα. Όλο αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ θεωρώ ότι μας δημιουργεί μια «εξοικείωση» με το κακό.  Μια «εξοικείωση» με τον διάολο, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω».

«Αν δεις τώρα κάτι πολύ άσχημα δίπλα σου, θα σοκαριστείς και δεν θα μπορείς να το διαχειριστείς. Αν όμως το βλέπεις κάθε μέρα είναι σαν να μας λένε ότι αυτό υπάρχει. Όχι, δεν υπάρχει! Δεν θέλω να υπάρχει. Θέλω να είναι μια φορά που θα το καυτηριάσω και δεν θα το ξαναδώ μπροστά μου. Δεν θέλω να το βλέπω συνέχεια και μιλάω σαν τηλεθεάτρια».

«Αυτό ήθελα να πω. Δεν θέλω να το βλέπω συνέχεια γιατί δεν θέλω να υπάρχει. Όχι να εθελοτυφλώ και να στρουθοκαμηλίζω σε καμία περίπτωση. Θέλω όταν βρίσκεται να καυτηριάζεται και να λύνεται εκείνη τη στιγμή» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr/