Οι χθεσινές ανατροπές στα ζευγάρια του Love Island έφεραν αναστάτωση στη βίλα η οποία συνεχίζεται στο νέο επεισόδιο απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ!

Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης μπαίνουν στη σουίτα όπου ανακαλύπτουν πως δεν είναι μόνοι! Ένας νέος Πειρασμός έρχεται στο σπίτι και γνωρίζει όλους τους Islanders. Τα speed dates ξεκινούν όμως φαίνεται πως ο νέος Islander ήρθε αποφασισμένος να διεκδικήσει μία συγκεκριμένη κοπέλα. 

love island

Η Μαρία έχει δυσαρεστηθεί πολύ με τον αποχωρισμό της από τον Αργύρη και το συζητάει με τον Χρήστο. Δυσαρέσκεια φαίνεται να έχουν και τα αγόρια απέναντι στον Παναγιώτη και κάνουν δεύτερες σκέψεις για την απόφασή τους να τον κρατήσουν στη βίλα. Η Χριστίνα προσπαθεί μέσα από την κουβέντα να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του Αλέξανδρου Κ.. Σε μία στιγμή χαλάρωσης ο Αλέξανδρος Κ. παραδίδει μαθήματα… πασαρέλας σε όλους!

Το απόγευμα φέρνει και το μήνυμα για το coupling του νέου Islander. Ποιο κορίτσι θα επιλέξει και ποιος θα μείνει single; Ωστόσο ο ερχομός της Ηλιάνας φέρνει και μία επιπλέον ανακοίνωση που ανησυχεί τους Islanders…

Δείτε το τρέιλερ

Love Island… spread the love! Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23:15, στον ΣΚΑΪ

Πηγή: skai.gr