Άφωνοι στο Asia Express – Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος μπήκαν στο παιχνίδι

Άφωνοι στο Asia Express – Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος μπήκαν στο παιχνίδι

Μπήκαν στο Asia Express με άγριες διαθέσεις.

Αυτή την εβδομάδα, το ταξίδι στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται στο Λάος για το Asia Express, μία χώρα αρκετά διαφορετική από την προηγούμενη που ήταν η Καμπότζη. Η νέα χώρα κρύβει νέες αποστολές, νέο παιχνίδι επάθλου αξίας 2.500 ευρώ, αλλά και νέες αφίξεις.

Δεν πίστευαν με τίποτα στα μάτια τους οι παίκτες, όταν ξαφνικά σε αυτό το ταξίδι εμφανίστηκαν μπροστά τους ο Γιάννης Αϊβάζης κι ο Λευτέρης Δημηρόπουλος. Οι δύο νέοι παίκτες έδειξαν αμέσως τις διαθέσεις τους με στόχο να φτάσουν στη νίκη. Βέβαια, εξέφρασαν και το παράπονό τους για ορισμένους παίκτες που δεν έδειξαν ιδιαίτερα χαρούμενοι με την ένταξή τους στο παιχνίδι.

«Η πλειοψηφία των παιδιών χάρηκε. Υπάρχουν και κάποιοι που σίγουρα δεν χάρηκαν και φάνηκε… Ωραία η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια. Δεν υπάρχει τόση. Το να λες καλησπέρα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Και στην τελική what the f…k are you ρε φίλε;» είπε ο Γιάννης Αϊβάζης στο εισαγωγικό βίντεο στο Asia Express. «Όταν είσαι σε ένα σύνολο και σε χαιρετά ο άλλος με χαμόγελο, οφείλεις να είσαι κι εσύ έτσι ανθρώπινος, όπως αυτός που μπαίνει στο σύνολο» συμπλήρωσε ο Λευτέρης Δημηρόπουλος.

Πηγή: zappit.gr/