Η νέα σειρά θρίλερ του Netflix “The Watcher” έχει θαυμαστές που συρρέουν στο Γουέστφιλντ του Νιου Τζέρσεϊ, αλλά οι κάτοικοι δεν ενθουσιάζονται με τη φήμη που απέκτησε η περιοχή τους.

Καθώς η σειρά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες προβολές στην υπηρεσία streaming, άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο προσπαθούν να προσεγγίσουν το ανατριχιαστικό σπίτι στην οδό 657, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα.

Η κατοικία, την οποία στη σειρά παρακολουθεί ένας μυστηριώδης αθέατος διώκτης, προσελκύει τόσο πολύ την προσοχή του κόσμου, που αστυνομικοί της πόλης τη φρουρούν από το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχουν τοποθετήσει κίτρινη ταινία απαγόρευσης εισόδου και έχουν στήσει οδόφραγμα για να αποτρέψουν τους παραβάτες.

Η Λουίζ, η οποία ζει στη Βρετανία, επισκεπτόταν φίλους σε κοντινή πόλη και αποφάσισε να κάνει μία περιήγηση στο Γουέστφιλντ. «Είναι απλώς μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία» είπε. Σκέφτηκα: «Ας δω το σπίτι».

Η γειτόνισσα Σαμπίνα Σατ, εν τω μεταξύ, αποδοκίμασε τους τουρίστες, επειδή αυξήθηκε η κίνηση στους δρόμους και άργησε να επιστρέψει στο σπίτι της.

«Όλοι μας ανησυχούμε για την οικογένεια που μένει εκεί τώρα και τους γείτονές τους» είπε η κάτοικος της πόλης, Τρις Ντουλίνσκι.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του ο κόσμος, έτσι ώστε η γειτονιά να επιστρέψει στην κανονική της ζωή, ούτε μπορώ να προβλέψω πόσες επιστολές θα λάβουν οι σημερινοί ιδιοκτήτες από περίεργους σε όλο τον κόσμο».

Πηγή: skai.gr