Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν η Κοραλία Καράντη. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα. 

Όπως είπε, όταν μπήκε στη ζωή τους ο Βύρων Πάλλης, η ίδια ήταν μόλις 9 χρόνων. «Δεν είχα κανένα ανδρικό πρότυπο στο σπίτι. Για εμένα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι και οι δύο γονείς απαραίτητοι, για να μεγαλώσουν τα παιδιά ήρεμα και ισορροπημένα. Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα, που θα αγαπήσει και θα συνδέσει τη ζωή της. Όταν αυτό δεν υπάρχει και είναι θολό, αχνό, μακρινό ή στραβό, δημιουργεί ένα πρόβλημα στις γυναίκες στο ”μετά”… Είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άνδρες, όταν ήμουν μικρή. Το αποδίδω εκεί. Μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, αυτό σταμάτησε να ισχύει τόσο πολύ. Ο Βύρων ήταν ένας άνθρωπος, που φρόντισε την καλλιέργεια και τη μόρφωσή μου, την αναλυτική μου σκέψη», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις.

Μέσα από τη συνέντευξή της, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν λέει δημόσια το επίθετό της, γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβεται. «Το κάνω, όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν. Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα», πρόσθεσε η Κοραλία Καράντη.
 

Πηγή: skai.gr