Αν έχεις ξανακούσει για τη γνωστή ιστορία επιτυχίας και εγκλήματος των Chippendales, τότε ξέρεις τι πραγματεύεται η νέα σειρά του Disney+ με τίτλο Welcome To Chippendales. Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα να μάθεις τα πάντα για μία από τις πιο επικερδείς οικονομικές “αυτοκρατορίες” της Αμερικής αλλά και την απότομη πτώση τους σε συνδυασμό με το απόλυτο μυστήριο και έγκλημα.

Στο «Welcome To Chippendales» πρωταγωνιστεί ο Kumail Nanjiani

Ο ίδιος υποδύεται τον Somen ‘Steve’ Banerjee, έναν νέο Ινδό άντρα, που μετακομίζει στην Αμερική για ένα καλύτερο μέλλον. Στην αρχή δουλεύει για κάποιον άλλον και φαίνεται να έχει μία λαμπρή καριέρα μπροστά του. Όταν όμως προάγεται σε γενικός διευθυντής, συνειδητοποιεί πως δεν θέλει να είναι αυτό ακριβώς το επαγγελματικό του μέλλον. Τότε αποφασίζει ότι θέλει να χτίσει τη δική του δουλειά από το μηδέν και φιλοδοξεί να ξεκινήσει τη δική του, σχετικά αμφιλεγόμενη, επιχείρηση με strip clubs για γυναίκες στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του ’80.

Για να μπορέσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ο Steve συνεργάζεται με τον επιχειρηματία Paul Snider και τη γυναίκα του Dorothy, η οποία λέγεται πως είναι και αυτή που “εφηύρε” την κλασική ενδυμασία των στρίπερ που προτιμάται μέχρι σήμερα. Όταν όμως μπαίνει και στο παιχνίδι ο χορογράφος Nick de Noia, τα πράγματα αλλάζουν. Για κάποιο λόγο, το όνομα του τελευταίου συνδέεται άμεσα στον τύπο και στα μέσα με την επιτυχία του club Chippendales, κάτι που κάνει τον Steve να αρχίσει να βλέπει τα πράγματα αλλιώς. Η ιστορία επιτυχίας μετατρέπεται τελικά σε μία ιστορία αληθινού εγκλήματος και μυστηρίου που σημάδεψε τα πρωτοσέλιδα των αμερικανικών εφημερίδων.

Το Αμερικανικό Όνειρο που έγινε εφιάλτης

Η τεράστια επιτυχία της νέας αυτής επιχείρησης εξελίχθηκε σε έναν εν ψυχρώ φόνο που τάραξε όλη την αμερικανική κοινωνία. Φυσικά, απέδειξε για άλλη μία φορά, πως οι φιλοδοξίες και τα όνειρα μπορούν να αποβούν μοιραία για τις ζωές των ανθρώπων.

Η σειρά αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον Ιανουάριο στο Disney+.

Πηγή: Savoir Ville