«Πάντα κατηγορούμε τον εαυτό μας για την απώλεια των δικών μας ανθρώπων και πιστεύουμε ότι έγκλημά μας είναι ότι εμείς είμαστε ακόμη ζωντανοί».

γβγδ

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου) παροτρύνει τους ασθενείς της «να συμφιλιωθούν με τον εαυτό τους, να του δείξουν λίγη στΟργή και να τον συγχωρέσουν». 

Ο Σάκης ο Μόρτης (Αλέκος Συσσοβίτης) επανέρχεται για τη συνεδρία του μετά από μία ακόμη κρίση πανικού και εξομολογείται ότι «έχει χάσει καθετί ανθρώπινο μέσα του». Κάτι όμως που δεν ισχύει, καθώς τα δύσκολα παιδικά του χρόνια ήταν η αφορμή για μία σειρά από ευαισθησίες που σπάνια συναντά κανείς.

Η Μάρω (Ευδοκία Ρουμελιώτη) στην τελευταία της συνεδρία παραδέχεται ότι «δεν ήταν ποτέ ευτυχισμένη» αλλά ευχαριστεί τη Γιατρό γιατί «κατάφερε να καθαρίσει κάθε κομμάτι μέσα της». Η Γιατρός, από τη μεριά της, τη συμβουλεύει να «συμφιλιωθεί με τον εαυτό της και να μην εγκαταλείψει την ελπίδα».

«Ό,τι συμβαίνει εδώ μένει»

Στο γραφείο της Γιατρού, η Μάρω αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη με τον Πέτρο που την απογοήτευσε τόσο πολύ. Πρέπει να παλέψει με τις ενοχές της και να συγχωρέσει τον εαυτό της και το παρελθόν, για να μπορέσει να ξαναβρεί ελπίδα για τη ζωή.

Στο μεταξύ, ο Σάκης ο Μόρτης έρχεται στο ραντεβού πάλι με κρίση πανικού.

Μιλάει στη Γιατρό για το γεγονός ότι μεγάλωσε στους δρόμους, αλλά δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να μιλήσει για το πώς κατέληξε εκεί. Η Γιατρός δίνει επαγγελματικές συμβουλές στη Βίκυ και τον Δαμιανό, οι οποίοι εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν μια προσωπική της ιστορία από το παρελθόν.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης ο Μόρτης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω Μανωλάκου), Λένα Δροσάκη (Νανά), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ), Μαρίλια Μητρούση (Άννα)
Στο ρόλου του Απόστολου, ο Νίκος Καραθάνος

Συμμετέχουν: Στεφανία Ζώρα, Πέτρος Γαβρελάς, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Γιώργος Δρίβας, Πέτρος Σκαρμέας, Μανώλης Γκίνης, Αουλόνα Λούπα

«στΟργή»
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 21.00
Στον ΣΚΑΪ

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου
Απόδοση – Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή
Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης

#Storgi
instagram.com/storgi_skaitv.gr/
 

Πηγή: skai.gr