Ο Λάμπρος Φισφής για τον επικό ερχομό του παιδιού του – «Σκάει ο γιατρός με φραπέ»

Ο Λάμπρος Φισφής για τον επικό ερχομό του παιδιού του – «Σκάει ο γιατρός με φραπέ»

“Ναι, έτσι το κάνω και εγώ εντάξει” ομολογεί ο Λάμπρος Φισφής.

Ο Λάμπρος Φισφής παραχώρησε συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμα-δες το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός stand up comedian θέλησε να περιγράψει λεπτομερώς την στιγμή που η σύζυγος του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Φισφής τόνισε πως «η εμπειρία της γέννας είναι ιδιαίτερη γιατί δεν νομίζω ότι μας έχουν προετοιμάσει πολύ σωστά για αυτή την εμπειρία. Δηλαδή υπάρχει μια προετοιμασία που γίνεται από τις ταινίες του Hollywood, «έσπασαν τα νερά», τσάντα, τρέχουμε και στη διαδρομή δίνουμε ένα φιλί και λέμε σ’ αγαπώ. Μπαίνεις στο μαιευτήριο, σπρώξε και να ‘το. Ένα σενάριο το οποίο δεν παίζει».

«Δηλαδή σε εμάς ήταν… «έσπάσαν τα νερά», πήραμε την τσάντα, τρέξαμε, σταματήσαμε στον δρόμο, «σε μισώ» μου είπε η σύζυγος μου, πήγαμε στο νοσοκομείο, ήρθε ο γιατρός και μας λέει «καλά από τώρα ήρθατε; Έχουμε δρόμο ακόμα». Και πήγε δεκαπέντε ώρες μετά η γέννα. Ο γιατρός έρχεται πέντε δευτερόλεπτα πριν γεννήσει η γυναίκα, τελευταία στιγμή με διαστολή 9,5 εκατοστά όταν η γυναίκα γεννάει στα 10 εκατοστά διαστολή».

«Και ο γιατρός σκάει, παιδιά, με φραπέ και μπαίνει μέσα. Λέει, «τι γίνεται; Πως πάει εδώ πέρα;», κάθεται, ανοίγει τα χέρια για να τον ντύσουν, κλείνει το παραβάν, λέει «σπρώξε, σπρώξε» και έτοιμο. Αυτή ήταν η δουλειά του γιατρού. Ναι, έτσι το κάνω και εγώ εντάξει» πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Φισφής στο γυναικείο μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.

Πηγή: zappit.gr/