Άννα Μάσχα: «Στεναχωρήθηκα που είπα όχι στα Υπέροχα Πλάσματα»

Άννα Μάσχα: «Στεναχωρήθηκα που είπα όχι στα Υπέροχα Πλάσματα»

“Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι περιστασιακή” παραδέχθηκε η Άννα Μάσχα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Μάσχα στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο την Τετάρτη με αφορμή το επιτυχημένο σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει». Μέσα σε όλα, η εκλεκτή ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιλογή να έχει μια περιστασιακή σχέση με την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μάσχα εξομολογήθηκε πως «η σχέση μου με την τηλεόραση γενικά είναι περιστασιακή. Έχω κάνει πράγματα, δεν έχω πει όχι αλλά δεν είναι και ότι η τηλεόραση με κατέκλυζε με προτάσεις και γω έλεγα όχι. Απλά ήρθε η ώρα μιας και πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing. Πρόσφατα είχα κάνει ξανά τηλεόραση με το Καρτ Ποστάλ. Άλλη μια φορά στη ζωή μου είχα πολλές προτάσεις όταν είχα κάνει στο σινεμά το Ριζότο. Μία μάλιστα ήταν πολύ δελεαστική αλλά τότε, δυστυχώς ή ευτυχώς, ήμουν πάρα πολύ αφοσιωμένη στο θέατρο. Ήταν για την σειρά «Υπέροχα πλάσματα» και μετά στεναχωρήθηκα που είπα όχι γιατί ήμουν φανατική της σειράς».

«Στο θέατρο δεν είναι καλές οι αμοιβές. Μερικές φορές θεωρώ ότι είναι οριακά αξιοπρεπείς».

«Το παιδί μου είναι 13 χρονών, το αγόρι μου και δεν έχω παντρευτεί. Είμαι όμως με τον ίδιο άνθρωπο 23 χρόνια και δεν σκεφτήκαμε ποτέ να παντρευτούμε ή να κάνουμε κάποιο σύμφωνο συμβίωσης, από τεμπελιά περισσότερο παρά από οτιδήποτε άλλο. Την ουσία του γάμου την βιώνω, που είναι η συντροφικότητα και η καθημερινότητα» συμπλήρωσε η Άννα Μάσχα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr